Skip to content

Hallen har fått tak på Vegårtun

VEGÅRTUN: Byggingen av den nye aktivitetshallen på Vegårtun leirsted er i rute og skal være ferdig til jul. Fra venstre: generalsekretær Siri Iversen, daglig leder i UNG, Svein Aksel Nakkestad, styreleder for leirstedet, Per Erik Kaasa, byggeleder i Lindal Hus, Erling Myre, og pastor Jens Kåre Lindal i Vågsbygd misjonskirke. (Foto: Trond Filberg)

 

Tirsdag denne uka var det kranselag på Vegårtun leirsted. Den nye aktivitetshallen har nå fått taket på plass.

I begynnelsen av september hadde stabene sentralt i Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG, samling på Vegårtun leirsted. Med et fantastisk vær, et hjertelig vertskap og et leirsted som bød på det beste, kunne de ansatte både nyte bade- og båtliv, deilig mat, åndelig og sosialt samvær. Et godt sted for å forberede høstens arbeid.

En av dagene fikk de ansatte omvisning i lunsjpausen, mens arbeiderne fra Lindal Hus AS tok seg en pause. Styreleder på Vegårtun, Per Erik Kaasa, og byggeleder Erling Myre i Lindal Hus, fortalte om byggeprosessen og hvordan den nye hallen skal innredes. Det blir om lag 440 kvadratmeter for aktivitetene. I tillegg er det om lag 200 kvadratmeter til blant annet ny kiosk, garderober, energiproduksjon, lager og tømmestasjon for campingtoaletter. Det er lagt vekt på både miljøhensyn og vedlikeholdsfordeler.