Skip to content

Støtte Vegårtun - Bli en fast giver

Vegårtun trenger din støtte til å utvikle leirstedet videre.

Vegårtun leirsted er totalt avhengig av gaver for å kunne utvikle og drive leirstedet videre. Store deler av de totale inntektene kommer hvert år fra innsamlede midler. Mange ser det som en glede og et privilegium å være med å også bære det økonomiske ansvar sammen, og slik være med å virkeliggjøre de gode leir opplevelsene.

Slik kan du være med å gi:

  • Du kan overføre til direkte til kontonummer 3000.31.17169
  • Du kan gi på mobilen gjennom Vipps. Inne i Vipps, trykk på “Send” og søk opp Vegårtun AS, Vipps-nummer 113347. Skriv inn beløp og merk betalingen med gave.

Utvikling av leirstedet

Vegårtun huser mye ulik aktivitet. I et normal år har vi rundt 5000 besøkende innom Vegårtun. De fleste helgene er det menighetsweekender, men vi har også bibelcamping og mye leirvirksomhet. Over 1500 barn og unge er innom leirstedet hvert år på tweensleir, stagedive, speider og konfirmant leirer. En del av barna som kommer på leir er skolekamerater til våre menighetsbarn som ikke nødvendigvis går i menighet til vanlig. Hvert år vi får høre historier om barn og ungdom som vil følge Jesus. Det er denne aktiviteten som i stor grad driver det frivillige arbeidet på Vegårtun. Leirer er et svært viktig nasjonalt misjonsarbeid.

Behovene fra våre brukere endrer seg hele tiden. Det er stadig flere store menigheter som sprenger kapasiteten og ønsker seg mer plass. Ung har også etterspurt Vegårtun om tilpasninger som gjør det lettere å arrangere leirer. Styret på Vegårtun ønsker å utvikle leirstedet videre i takt med behovene. Derfor har Styret følgende fremtidsplaner:

  • Lage aktivitetshall til barn og unge slik at dagens sal kan oppgraderes. Møtesalen er nå ferdig oppgradert og tas i bruk. Dette er nå et fast møterom tilpasset til møtevirksomhet med nytt lydanlegg. Med ny aktivitetshall vil det bli mer attraktivt å leie Vegårtun på høst og vinter dersom barn og unge får en egen hall for å ha sitt opplegg i.
  • Til slutt og ikke minst ønsker vi å erstatte de gamle brakkene med nye og flere rom til overnatting.

For å realisere dette trenger vi økonomisk støtte fra våre eiere og Vegårtun venner. Lovnader i form av faste månedlige trekk/gaver vil gi forutsigbarhet for økonomien til investeringene. Det viktigste er ikke hvor mye du gir men at du gir og hjelper Vegårtun med fornying og utvikling til å bli et enda bedre sted og møtested mellom mennesker og med GUD.